Košarkaški klub Zdravlje i trener Lazar Spasić sporazumno su prekinuli saradnju posle više od 3 godine zajedničkog rada.

Posle utakmice u Novom Sadu čelnici Zdravlja su na sastanku sa trenerom Spasićem zajednički došli do zaključka da je ovakva odluka u interesu kluba.

– Mislim da je ova odluka u obostranom interesu u ovom trenutku. Ostvarili smo sve ambicije koje smo zajedno utvrdili pre više od 3 godine. U drugoj godini smo izborili plasman u Košarkašku ligu Srbije, u prvoj sezoni smo dobili i ABA ligaša Zlatibor, objektivno najkvalitetniju ekipu u zemlji. Zajedno smo vratili Leskovac na mapu vodećih košarkaških centara u zemlji. Došli smo do zaključka da svako treba da krene svojim putem. Odradili smo veliki posao, odlazim uzdignite glave zbog rezultata koje smo ostvarili. Zavoleo sam Leksovac kao grad, Leskovčani su me prihvatili na najlepši mogući način i pomogli da se ovde osećam kao kod kuće. Ovo sigurno nije zbogom, već doviđenja – rekao je za Dnevnik Juga Lazar Spasić, dosadašnji trene Zdravlja.

Uprava Košarkaškog kluba Zdravlje zahvalila je treneru Lazaru Spasiću na uspešnoj saradnji i zajedničkom radu. Ističući njegovu važnu ulogu u uspesima koje je klub ostvario prethodnih godina, iz Zdravlja ističu da se okreću novim obavezama sa željom da se ekipa što pre vrati na pobednički kolosek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.